|
|
|
بیت کنونی امام خمینی!
متاسفم برای ساده اندیشی!
زهرا اشراقی نام یکی از نوه های امام خمینی رحمه الله علیه است. نوه ی دختری امام و همسر محمدرضا خاتمی.
در این مجال قصد دارم در حد اندک به واکاوی رویه رفتاری خانم اشراقی بپردازم.
چندی پیش ایشان در مصاحبه ای که روزنامه الشرق الوسط آن را چاپ کرد، سخنان قابل تاملی را بیان فرمودند، ایشان در این مصاحبه از علاقه اش به صدای هایده و گوگوش گفت تا دنبال کردن سریال حریم سلطان در شبکه ماهواره ای جم تی وی! جالب اینجاست که این روزنامه که سیطره پخش آن در چندین کشور عربی است سخنان ایشان را تحت عنوان "نوه [امام] خمینی" کار کرده است!
مصاحبه ای جنجالی که رییس مجلس شورای اسلامی را وادار به اتخاذ موضع کرد، علی لاریجانی در سخنانی در مجلس این قبیل سخنان را شل دینی است . گفت: "شل دین بودن هنر نیست به خصوص آن کسانی که از بیوت صالحین هستند".
اما آن چه که شاید خانم زهرا اشراقی را در مقام یک اپوزوسیون عامی و عادی جلو می برد اظهارنظر های جنجالی او می باشد که خود قابل بررسی است. ایشان پیرامون حجاب، با سلیقه ای دانستن این موضوع اظهار داشته: "در مورد اجباری بودن حجاب ما قانونی نداریم، بلکه دستورالعملی اداری است؛ زیرا حجاب امری سلیقهای است."!
همچنین ایشان در مورد فواید فیسبوک اعتقاد دارد: "فیسبوک برای من مثل یک اداره میماند، منشیاش خودم هستم، تایپیستاش خودم هستم و رئیساش خودمم هستم.من از روی عکس که میگذارم از روی تعداد کامنت و تعداد لایک میفهمم که در این موقعیت، این طرف محبوب است یا نه. به عنوان مثال عکس حسن آقای خمینی یا آقای خاتمی را میگذاشتم. بارها هم به خودشان اعلام میکردم تعداد لایکی که برای عکسی که گذاشتهام، کم بوده و معلوم میشود الان میزان محبوبیت پایین آمده است.از یک طرف دیگر خیلی از دوستان و اقوام را که سالها ندیدهای میتوانی در فیسبوک پیدا کنی." و جالبتر اینکه فیسبوک را با چاقو مقایسه کرده و می گوید: "شما با این چاقو میتوانید میوه پوست بکنید یا کارهای مفید دیگری انجام دهید و از سوی دیگر میتوانید با چاقو آدم هم بکشید.فیسبوک هم دقیقا همین است."
شاید اگر کمی وقت بگذاریم و مطالب فیسبوک خانوم اشراقی را بخوانیم، بهتر بشود راجع به او قضاوت کرد، مطالبی که اکثرا با ژست روشنفکری و اپوزوسیون بازی نوشته می شود و استدلال های کوچه خیابانی در پشت آن است! شاید او هم مانند سایر افرادی که این ژست را برای خود می پسندند بخواهد باشد، اما مسئله اینجاست که او مدام از نام امام خمینی و اینکه نوه ی بنیانگزار جمهور اسلامی ایران است خرج می کند! خاطره از امام نقل می کند، راجع به امام و طرز فکر ایشان مصاحبه می کند و حتی ادعای تاثیرگزاری بر امام رحمه الله را نیز دارد.
خانم اشراقی در این مصاحبه ای با سایت جماران، ارگان تبلیغاتی حسن خمینی، اعلام کرد روشنفکرتر بودن امام خمینی بخاطر تاثیر خانواده بر ایشان بوده و در ادامه گفت: "ایشان اگر الان بودند، من هم میتوانستم اثرات زیادی بگذارم. زیرا در آن زمان هم من حدود بیست سال داشتم و با آن سن و سال مگر چقدر میتوانستم روی امام تأثیر بگذارم و اصلا تا چه اندازه از مشکلات زنان و… درک داشتم؟ از سوی دیگر با توجه اینکه آن زمان مسأله جنگ و منافع ملی مطرح بود، موضوعی چون اجباری بودن حجاب و… تحتالشعاع قرار میگرفت."!!
البته تحریف در اندیشه های امام خمینی رحمه الله علیه در این خاندان که خود را حتی وارث تفکرات امام هم می دانند و به نوعی شاید اعتقاد دارند که حتی تبلیغ تفکر امام روح الله نیز باید از دریچه فیلترهای آنان باشد، خوب بیاد دارم که در کوران فتنه 88 و درست در زمانی که صدا و سیما مستند روشنگر و تاثیرگزار شاخص را پخش می کرد، حسن خمینی در بیانیه ای بجای نقد به فتنه گران و رئوس فتنه، شروع به انتقاد از رییس صداوسیما کرد که چرا شما این مستند را ساخته اید، این مستند تحریف اندیشه های امام است و چه و چه در حالی که در این بیانیه حسن خمینی تاکید کرده بود که این مستند را ندیده ام!
زهرا اشراقی همچنین در ادامه این مصاحبه به صراحت اعلام کرد امام دهه 50 با امام دهه 60،
180درجه متفاوت است! همچنین گفت: "اینکه افرادی میخواهند افکار
امام دهه ۶۰ را به دهه ۸۰ منتقل کنند، کاملا متناقض با افکار امام است و
هیچ کدام افکار امام نیست. ایشان اگر الان بودند، من هم میتوانستم اثرات
زیادی بگذارم. زیرا در آن
زمان هم من حدود بیست سال داشتم و با آن سن و سال مگر چقدر میتوانستم روی
امام تأثیر بگذارم و اصلا تا چه اندازه از مشکلات زنان و… درک داشتم؟ از
سوی دیگر با توجه اینکه آن زمان مسأله جنگ و منافع ملی مطرح بود، موضوعی
چون اجباری بودن حجاب و… تحتالشعاع قرار میگرفت."
اظهار نظرهای خانم اشراقی آنچنان صریح است که شاید نیازی به توضیح بیشتر درباره اش نباشد! بهمین خاطر نکات تکمیلی درباره این اظهارات در این یادداشت نگاشته نشد.
البته حرف در این باره بسیار است! بسیار بسیار بسیار...
اما به همین میزان اکتفا می کنیم و از خدای منان تقاضا داریم این خاندان را هدایت کند.
والسلام
آیا خاتمی فکر میکند برای پی بردن به نیات و ماهیت رفتارهای او
لازم است کسی او را شنود کند؟!
یادداشت به قلم: مهدی محمدی
سخنان حق به جانب محمد خاتمی درباره شنود به هیچ وجه قادر به ساختن فضای مدنظر او نیست. پس از ادعاهای علی مطهری درباره برخورد وزارت اطلاعات با عوامل نصب تجهیزات شنود در دفترش (که با ابهامات زیادی مواجه است و رسماً هم تأیید نشده)، خاتمی گویی فضا را مناسب دیده باشد، گله کرده است که او را هم شنود میکنند و با ارائه اطلاعات غلط درباره او به مسئولین عالی نظام درصدد «دو به هم زنی» هستند.
دقیقاً معلوم نیست که منظور خاتمی از این سخنان چیست. ظاهراً تلاش او این است که بگوید تصویری که از وی در سطوح عالی نظام وجود دارد یک سوء تفاهم است و بیش از آنکه واقعیت داشته باشد محصول اطلاعات غیرواقعی است که شنود کنندگان ساختهاند.
چند نکته دراینباره گفتنی است:
نخست اینکه واقعاً آیا خاتمی فکر میکند برای پی بردن به نیات و ماهیت رفتارهای او لازم است کسی او را شنود کند؟!
آیا شنود لازم است تا دریابیم که محمد خاتمی یکی از حامیان اصلی فتنه جنایتکارانه سال 88 بوده است؟
آیا شنود لازم است تا آشکار شود که وی در بحبوحه فتنه نظام را دعوت به رفراندوم کرد؟
آیا شنود لازم بود تا حضور محمد خاتمی در راهپیمایی غیرقانونی 25 خرداد 88 دیده شود؟
آیا شنود لازم است تا حجم انبوه تعریف و تمجیدهای حیرت انگیز مقامهای اروپایی و آمریکایی و حتی صهیونیستی از وی آشکار شود؟
آیا شنود لازم است تا کسی به یاد بیاورد که جرج بوش وقتی کاخ سفید را ترک میکرد گفت دلش برای دوران ریاست جمهوری خاتمی تنگ خواهد شد؟
آیا شنود لازم است تا از رییس ستاد انتخاباتی آقای خاتمی در آمریکا بشنویم که جزئیات دیدار وی و جرج سوروس چه بوده است؟
آیا بهواسطه شنود بوده است که برخی از نزدیکترین دوستان خاتمی رقم دقیق پولهایی را که وی بهنام گفتوگوی تمدنها از اعراب جنوب خلیج فارس گرفته فاش کنند؟
آیا شنود لازم است تا حجم عمیق کینهتوزیها و اهانتها به باورهای مقدس مردم ایران در دوران محمد خاتمی روشن شود؟
آیا شنود لازم است که بفهمیم بولتننویس دفتر محمد خاتمی اکنون به ملکه انگلستان خدمت میکند؟
آیا حتماً باید خاتمی را شنود کنیم تا هنرنماییهای وزیر ارشادش در بنگاه دروغسازی انگلیسیها هویدا شود؟
نه، شنود لازم نیست. هرکس خاتمی را شنود کرده باشد وقت خود را تلف کرده است. همین که خاتمی را نگاه کنید، کافی است، نیازی به شنود نیست!
دوم، من عمیقاً باور دارم تصویری که اکنون از خاتمی در جامعه ما وجود دارد غیرواقعی است. تصویر واقعی بسیار بدتر و نگران کنندهتر از این چیزی است که اکنون به نظر میرسد.
در واقع تصویر فعلی خاتمی در جامعه محصول لطف نظام به اوست. اگر همان حرفهایی که دوستان و نزدیکان خاتمی درباره وی گفتهاند به اطلاع مردم رسانده شود تازه تصویر خاتمی دیدنی میشود.
سوم، نظام مظلوم جمهوری اسلامی چیزی به امثال محمد خاتمی بدهکار نیست. از بزرگمنشی و سماحت این نظام است که کسانی چون او امکان این را دارند که دائماً برای خلایق منبر بروند و به سجایای نداشته خود بنازند. جنایت فتنه 88 و نقش امثال خاتمی در برافروختن و شعلهور نگهداشتن آن، تا نظام جموری اسلامی برپاست، بر جبین امثال وی نوشته خواهد ماند. پاک کردن این ننگ هم نه با مظلومنمایی شدنی است و نه با معرکه گرفتن.
یک راه بیشتر وجود ندارد و آن هم اینکه بیایند و حقیقت را با مردم بگویند. اینکه کارنامه احمدی نژاد چه بود هیچ ربطی به این ندارد که او برنده انتخابات 88 بود و امثال خاتمی در حالی که میدانستند حقیقت چیست، عالماً و عامداً، کشور را با تکیه بر یک دروغ به آشوب کشیدند. چنین جنایتی هرگز مشمول مرور زمان نمیشود. گرم شدن زبان آقایان هم احتمالاً ناشی از این است که بوی کباب به مشامشان خورده است. اما فکر میکنم باید کمی محتاطتر باشند، شاید منشأ این بو چیز دیگری باشد.
این حرکت عظیمى که با انقلاب اسلامى شروع شد، یک حرکت تمام شده نیست؛ مطلقاً تمام شده نیست، آن حرکت ادامه دارد.1
الان، یک کارزار فکرى و فرهنگى و سیاسى در جریان است. هر کس بتواند
بر این صحنهى کارزار و نبرد تسلط پیدا کند، خبرها را بفهمد، احاطهى ذهنى
داشته باشد و یک نگاه به صحنه بیندازد، برایش مسلّم خواهد شد که الان دشمن
از طرق فرهنگى، بیشترین فشار خود را وارد مىآورد.2
نبرد فرهنگى را با مقابلهى بهمثل مىشود پاسخ داد.
تهاجم فرهنگى یک واقعیّتى است. خب در مقابل اینها باید چهکار کرد؟ در مقابل اینها دو چیز لازم است:
یکى کار، یکى ابتکار؛
این دو کار و این دو نقطهى مهم را باید در نظر [داشت]؛ باید کار کنیم، کار هم باید کار ابتکارى باشد.
فیلم تولید کنید؛
ما امروز ظرفیّت ساخت فیلممان بحمدالله بالا است. یک فیلمى را من دیدم؛ حقّاً و انصافاً از لحاظ اُسلوب و خوشساختى و سبک کار شبیه فیلمهاى خوب هالیوود. این
مهم است که ما الان این ظرفیّت را داریم در کشور [که] میتواند پیامرسانى
کند، میتواند حرفهاى درست را منتقل بکند. فیلم هم چیز جذّابى است؛ سینما
خیلى عنصر جذّابى است، رسانهى فوقالعادهاى است، یعنى واقعاً الان
هیچچیزى مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذارى3
خب روى این زمینه کار بکنید؛ کارهاى ابتکارى بکنید؛
توهین مشاور رییس جمهور به مردم:
خیلی طبیعی است که من غریزی، احساسی و پوپولیستی تربیت بشوم. صدا و سیما هم که چقدر به این جریان کمک می کند، می رود از یک لبو فروش می پرسد نظر شما درباره برنامه هسته ای چیست؟، این خیلی اثر می گذارد.
یا یک راننده تاکسی که از 5 صبح تا 12 شب باید در این خیابان ها بدود تا هزینه 3 بچه دانشجویش را درآورد، سر چهارراه از او می پرسند که نظر شما درباره برنامه هسته ای و مذاکرات ژنو چیست؟ او چه دانشی دارد که یک واکنش منطقی به این سوال بدهد.
واکنش ها به این توهین:
جمعی از رانندگان تاکسی شهر تهران در اعتراض به اظهارات توهین آمیز محمود سریع القلم، مشاور رئیس جمهور صبح 25 آذر مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند
همچنین
جمعی از تاکسیرانان مشهدی در واکنش به اظهارات محمود سریع القلم، مشاور رییس جمهور صبح امروز در مقابل استانداری خراسان رضوی تجمع کردند.
برادر عزیز! مگر نه اینکه همین راننده تاکسی ها و لبو فروش ها به
جناب آقای روحانی رای دادند؟
آن موقع می فهمیدند و هم اکنون دانش مورد نظر را ندارد؟
جهانبخش خانجانی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی و محکوم فتنه 88 را به عنوان مسئول انتصابات استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزیده است.
این حال این انتصاب بدون حکم رسمی از سوی جنتی بوده تا راه فرار از پاسخگویی برای این انتصاب مسئلهدار را باز گذاشته باشند.
جهانبخش خانجانی، سخنگوی وزارت کشور در دوران اصلاحات در فتنه 88 به
اتهام اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی
علیه نظام جمهور یاسلامی و تشویش اذهان عمومی محاکمه و به 6 سال حبس محکوم
شده بود.
اعترافات خانجانی در دادگاه در قالب کتاب «نقش حزب کارگزان در فتنه 88» منتشر شده است.
حکم بدوی دادگاه:
در خصوص اتهام آقای جهانبخش خانجانی فرزند قربانعلی، متولد 1345، فاقد سوء سابقه، متاهل، کارمند وزارت کشور، بازداشت موقت از 24/3/88، حسب کیفر خواست صادره دایر بر:
1. اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب به جرم علیه امنیت کشور (به صورت سازمان یافته، با انتشار اخبار و اعلامیه ی مجعول و با القاء شبهه ی تقلب در انتخابات و تحریک هواداران به اغتشاش).
2. فعالیت بلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران (از طریق مصاحبه های متعدد با سایت ها و خبرگزاری های مختلف).
3. تشویق اذهان عمومی از طریق نشر اکاذیب (با انتشار اخبار و گزارش های خلاف واقع در سایت خرداد نو).
4. توهین به برخی از مسئولین نظام
لذا با رعایت ماده 47 قانون مجازات اسلامی و مستندا به مواد 610 و 500 قانون مجازات اسلامی نامبرده را در مورد بند 1 (اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت) به تحمل پنج سال حبس و در مورد بند 2 . 3 (فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی ایران و تشویش اذهان عمومی از طرق نشر اکاذیب) به تحمل یکسال حبس محکوم می گردد و پرونده در مورد اتهام ردیف 4 مفتوح است. ایام بازداشت به استناد تبصره ی ماده ی 295 قانون آیین دادرسی کیفری کسر و محاسبه گردد.
رای دادگاه تجدیدنظر:
در خصوص اعتراض و
تجدید نظر خواهی جهانبخش خانجانی با وکالت آقای سید محمود علیزاده طباطبایی
از دادنامه ی شماره ی 1085 مورخه ی 3/11/88 صادره از شعبه ی 15 دادگاه
انقلاب اسلامی تهران که به موجب آن نامبرده به اتهام موضوع ماده ی 610
ق.م.ا به پنج سال حبس و به اتهام موضوع ماده ی 500 به تحمل یک سال جبس
محکومیت یافته است. با ملاحظه ی محتویات پرونده و لایحه ی اعتراضیه ی وکیل
تجدید نظر خواه و اینکه از ناحیه ی ایشان ایراد و اشکال موجه و موثری که
مطابق شقوق مندرج در ماده ی 240 قانون دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در
امور کیفری سبب بی اعتباری و در نتیجه نقص دادنامه ی صادره و رسیدگی بیشتر
را فراهم نماید، ارائه نگردیده است. عمده ی مطالب آورده شده و لایحه ی
اعتراضیه تکرار مطالب بدو.ی است؛ لکن با لحاظ اقدامات انجام شده از سوی
تجدیدنظر خواه و بررسی گزارش های تنظیم شده عمل وی از مصادیق بارز تعدد
معنوی جرم و مشمول ماده ی 47 از ق.م.ا است لذا با حذف عنوان و مجازات ماده ی
500 و به استناد تبصره ی 4 از ماده ی 22 اصلاح قانون تشکیل دادگاه های
عمومی و انقلاب مصوب 1381، النهایه مستندا به بند الف از ماده ی 257 قانون
مارالذکر ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل آمده، دادنامه ی معترض عنه را با
اصلاح صورت گرفته تایید می نماید. رای صادره به استناد ماده ی 248 همین
قانون قطعی است
به بهانه ی تحریمهای اخیر وزارتخانههای خزانهداری و خارجه آمریکا علیه ایران:
آن مرد که با حمایت رهبری
و مقاومت مردم
و استقامت ذاتی خود
مذاکره کرد ولی هیچ امتیازی نداد
دیگر رفته است
یکی از رفقا مطلب جالبی در وبلاگش قرار داده
پاسخ حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در خصوص علت حرمت (حرام بودن) فیسبوک:
عزیزان من! دلیل آن روشن است و همان نشر گسترده فساد و انواع گناهان از این طریق است.
زیرا فیس بوک مانند شهر بى در و دروازهاى است که همه کس از دانشمندان و افراد نخبه گرفته تا دزدان و شیادان و کلاهبرداران و کسانى که به انواع فساد آلودهاند، هر کدام در این شهر مغازهاى دارند و در این مغازهها گاه وسائل ضرورى زندگى و در بسیارى از موارد ابزار گناه و مفاسد و انحرافهاى اخلاقى فراگیر و ایجاد اختلاف در میان ملتها با برچسبهاى زیبا و پوششهاى فریبنده در اختیار همگان قرار مىگیرد.
حال اگر ورود در این شهر براى همه ممکن شود از جوانان کم سن و سال گرفته تا بزرگسالان ناآگاه و غیر آنها آیا هیچ فرد آگاهى مىتواند ورود به چنین شهرى را براى همه آزاد بگذارد؟
حتى جاسوسان و مفسدان فى الارض مىتوانند در این شهر بى در و پیکر مبادله اطلاعات کنند و با رموز و اشاراتى بذر توطئه بپاشند. ما مىگوییم باید بر مطبوعات و رسانهها به طور عام نظارتى باشد تا افراد فاسد و مفسد نتوانند از این طریق جامعه را آلوده کنند.
با این حال چگونه فیسبوک باید از هر قید و شرطى آزاد باشد، آیا آزادى بى قید و شرط در دنیا داریم؟ پارهاى از محدودیتهاى غربى به هیچ وجه مشکلى را حل نمىکند و تکثیر اشکال حلّ اشکال نیست.
آرى اگر ورود در این شهر مخصوص افراد دانشمند و فرهیخته که خوب و بد را کاملا مىشناسند و سره از ناسره را تشخیص مىدهند آن هم براى تحقیقات اجتماعى آزاد بود مانعى نداشت درست مانند کتب ضلال که فقها مطالعه آن را براى عموم تحریم مىکنند ولى براى محققان مذهبى آزاد شمرده مىشود.
والسلام علیکم و رحمة الله وبرکاته
به قلم: محمد کاظم انبارلویی - یادداشت روزنامه رسالت - پنج شنبه 7/9/92
دکتر حسن روحانی رئیس جمهور محترم به وعده خود با مردم عمل کرد و گزارش عملکرد یکصد روزه دولت را ارائه داد.
سه تن از مجریان صدا و سیما در این گزارش، رئیس جمهور را یاری کردند. متاسفانه بر خلاف اصول حرفهای خبرنگاری گزارش یکصد روزه را تبدیل به یک گفتگوی خودمانی کردند و آن را از مرتبت «دیالوگ» به «مونولوگ» فرو کاهیدند.
دیروز روزنامه ایران ارگان دولت در تیتر اول خود ازاین گزارش نوشت: «رونمایی از هشت سال نابسامانی و 100 روز تدبیر» به نظر میرسد این نگاه به گزارش یکصد روزه یک نگاه افراطی و به دور از انصاف و عدالت بود. دلایل زیر میتواند این نگاه را اصلاح کند؛
1- بدون شک یکی از توفیقات دولت در یکصد روز تصدی مسئولیت بویژه در دقیقه 90 این ایام موضوع پیروزی دیپلماتیک و گفتگوهای ژنو بود که منجر به یک توافقنامه شد. این توافقنامه قرار است تحریمهای جدید را متوقف کند و تحریمهای قدیم را به تدریج کاهش دهد و حق غنیسازی و برخورداری از انرژی صلحآمیز هستهای را پاس بدارد. این پیروزی چگونه به دست آمد؟ نماینده دولت در حالی سر میز مذاکرات ژنو نشسته بود که ایران در دولت نهم و دهم چرخه سوخت را کامل کرد ودیپلمات های ما با غنیسازی 5/3 درصد، 5 درصد و نیز 20 درصد بر سر میز مذاکرات نشستند. آقای ظریف در این قمار دیپلماتیک چپش پر بود و با 19 هزار سانتریفیوژ با شش قدرت جهانی سخن میگفت، مردم میدانند این توانایی در صد روز اخیر پیدا نشده و محصول هشت سال تلاش دولت گذشته بود، آن هم با دادن شهدای هستهای! رئیس سازمان انرژی هستهای دولت گذشته فردی بود که از ترور سرویسهای موساد و تروریستهای رژیم اشغالگر قدس جان سالم بدر برده بود. لذا نابسامان نشان دادن عملکرد دولت گذشته و بیمهری به آن در پدیداری این پیروزی از انصاف و عدالت بدور است.
2- آقای روحانی فوریترین کار دولت را تامین کالاهای اساسی دانست. برخی از روزنامههای دوم خردادی از این گزارش تیتر زدند که تنها سه روز گندم داشتیم! به نظر میرسددر این مورد شعور مخاطب نادیده گرفته شده است. تامین کالاهای اساسی برای کشور چیزی نیست که با 4 یا 5روز تدبیر قابل حل باشد. مساعی دولت گذشته در انباشتن انبارها نادیده گرفته شده، طرح این موضوع نیاز به ارائه سند و مدرک دارد. بر فرض هم صحت داشته باشد، ذکر آن جز عقدهگشایی علیه رئیس دولت گذشته چه فایدهای دارد؟
3- آقای روحانی دوباره موضوع خالی بودن خزانه را مطرح کردند. متاسفانه خبرنگاران یا مجریانی که آنجا بودند یک کلمه به نقدهای مشفقانهای که به این سخن در مطبوعات و رسانهها مطرح شده بود، اشاره نکردند. خزانه کشور محل دریافتها و پرداختهای دولت است. صفر بودن آن حتی منفی بودن آن دلیل بر خالی بودن آن نیست. حال آنکه رئیس جمهور اذعان دارند وقتی خزانه را تحویل گرفتند. به اصطلاح مانده حساب آن 1280 میلیارد تومان بوده است. آشکارترین دلیل نادرست بودن این ادعا این است که دولت طی هشت ماه گذشته پرداختهای خود را سر موعد عمل کرده است. اگر خزانه خالی بود که کارمندان دولت و قضات و نیروهای لشکری و کشوری باید میرفتند خانه مینشستند تا دولت برود دنبال خزانه پر.
از سوی دیگر رئیس جمهور محترم گله خزانه خالی را دارند، از طرف دیگر در همین گزارش وعده دو بسته کالایی را تا پایان سال، به اقشار کم درآمد میدهند. اگر خزانه خالی و دولت با کسری روبهروست این دو بسته کالایی را آن هم بدون مصوبه مجلس از کجا میخواهند بدهند؟
4- آقای روحانی از یک سو میگویند درآمد دولتهای نهم و دهم بیسابقه بوده است. از سوی دیگر از بدهی دولت به بانکها، تامین اجتماعی و تعهدات سخن میگویند، بعد عدد و رقمی که از درآمد و بدهی میگویند، جای هیچگونه نگرانی باقی نمیگذارد اما اعداد و ارقام را طوری میگویند که اگر دولت بدهی دارد یک فاجعه است.
همه دولتها بدهی داشتهاند، بدهی خود را باید تصفیه کنند بخصوص که رئیس جمهور قبول دارد در آمدها حداقل در بخش نفت طی هشت سال گذشته بیسابقه بوده است.
5- رئیس جمهور از موضوع کسری یارانهها در سال جاری گفتند. بدون اینکه برای ادعای خود سندی ارائه دهند. منتقدین در این باره سند ارائه دادهاند که دولت کسری ندارد. اما نه رئیس جمهور، نه مسئولین مربوط در این مورد حاضر نشدند توضیح دهند.
منتقدین به طور شفاف گفتند مهمترین منابع حاصل از قانون هدفمندی یارانهها فروش نفت خام در داخل، میعانات گازی و نفتی و گاز طبیعی است جمع جبری این سه قلم براساس صورتهای مالی شرکت ملی نفت نه تنها پاسخگوی تامین منابع قانونی هدفمندی یارانههاست بلکه مقدار زیادی هم مازاد دارد که دولت باید به عنوان درآمد عمومی به خزانه واریز کند. اما رئیس جمهور همه این نقد ها را نادیده گرفت وپاسخی به آن نداد وحرف خود را در مورد کسری یارانه ها تکرار کرد.
6- رئیس جمهور محترم مطالبی در مورد مهار تورم و کنترل حجم نقدینگی مطرح فرمودند، که در خور تقدیر است. اما مردمی که هر روز برای خرید به بازار میروند، میتوانند در مورد این توفیق دولت در کنترل گرانی، تورم و... داوری کنند.
7- رئیس جمهور، به حق به تلاشهای دولت در مورد تهیه پیشنویس حقوق شهروندی اشاره کردند که شایسته تقدیراست.
اما صدور یک کیفر خواست علیه دولت گذشته در این گزارش بدون آنکه اجازه و حق دفاع به آنها بدهند با رعایت حقوق شهروندی سازگار است؟
8- رئیس دولت در این گزارش تصریح دارد «دنبال آشتی است و میخواهد با همه آشتی کند.» این رویکرد خوبی است، باید از آن استقبال کرد و این رویکرد متضمن وحدت ملی، وحدت نخبگان و... است. اما اگر اینطور است چرا دو سوم گزارش عملکرد قهر و کینهتوزی با دولت گذشته است؟ این با دنبال آشتی بودن نمیخواند. نقد دولت گذشته حق است، باید از آن دریغ نکرد اما نقد با گوشه و کنایه، طنز و هجو از سوی رئیس دولت که باید سخن او مقوم وحدت ملی باشد چه معنی دارد؟
9- نقطه قوت این گزارش این بود که آقای رئیس جمهور منشا توفیقات دولت را همیاری و همکاری مردم و هدایتهای رهبری دانستند. حق هم همین است این نگاه نشانه اعتدال است باید از آن تشکر کرد.
البته لازم بود از منتقدین هم که با نقد مشفقانه او را یاری کردند،با ادای وظیفه پاسخگویی تشکر میشد و نیز از مسئولین دولت گذشته نیز که با سکوت خود فضای سیاسی را آرام نگه داشتهاند تشکر میشد. اگر روزی قرار باشد مسئولین دولت فعلی و دولت گذشته در یک مناظره تلویزیونی عیار ادعاهای خود را مستنددر معرض افکار عمومی بگذارند، فضای ابهام برطرف می شود و به سوی شفاف سازی می رویم. این فضا کمک می کند گام های پیشرفت برای کشور را محکم تر برداریم.
در روزهاى سوم چهارم جنگ بود، توى اتاق
جنگ ستاد مشترک، همه جمع بودیم؛ داشتیم بحث
میکردیم، مشورت میکردیم. نظامىها هم بودند.
بعد یکى از نظامىها آمد کنار من، گفت: این دوستان توى اتاق دیگر، یک کار خصوصى با شما دارند.
من پا شدم رفتم پیش آنها. مرحوم فکورى بود، مرحوم فلاحى بود - اینهائى که یادم است - دو سه نفر دیگر هم بودند. نشستیم، گفتیم: کارتان چیست؟
گفتند: ببینید آقا! - یک کاغذى در آوردند. این کاغذ را من عیناً الان دارم توى یادداشتها نگه داشتهام که خط آن برادران عزیز ما بود - هواپیماهاى ما اینهاست؛ مثلاً اف ۵، اف ۴، نمیدانم سى ۱۳۰، چى، چى، انواع هواپیماهاى نظامىِ ترابرى و جنگى؛ هفت هشت ده نوع نوشته بودند.
بعد نوشته بودند از این نوع هواپیما، مثلاً ما ده تا آمادهى به کار داریم که تا فلان روز آمادگىاش تمام میشود. اینها قطعههاى زودْتعویض دارند - در هواپیماها قطعههائى هست که در هر بار پرواز یا دو بار پرواز باید عوض بشود - میگفتند ما این قطعهها را نداریم.
بنابراین مثلاً تا ظرف پنج روز یا ده روز این نوع هواپیما پایان میپذیرد؛
دیگر کأنه نداریم...
تا دوازده روز این نوعِ دیگر تمام میشود؛
تا چهارده پانزده روز، این نوع دیگر تمام میشود.
بیشترینش سى ۱۳۰ بود. همین سى ۱۳۰ هائى که حالا هم هست که حدود سى روز یا سى و یک روز گفتند که براى اینها امکان پرواز وجود دارد.
یعنى جمهورى اسلامى بعد از سى و یک روز، مطلقاً وسیلهى پرندهى هوائى نظامى - چه نظامى جنگى، چه نظامى پشتیبانى و ترابرى - دیگر نخواهد داشت؛
خلاص!
گفتند: آقا! وضع جنگ ما این است؛ شما بروید به امام بگوئید. من هم از شما چه پنهان، توى دلم یک قدرى حقیقتاً خالى شد! گفتیم عجب، واقعاً هواپیما نباشد، چه کار کنیم! او دارد با هواپیماهاى روسى مرتباً مىآید. حالا خلبانهایش عرضهى خلبانهاى ما را نداشتند، اما حجم کار زیاد بود. همین طور پشت سر هم مىآمدند؛ انواع کلاسهاى گوناگون میگ داشتند.
گفتم خیلى خوب. کاغذ را گرفتم، بردم خدمت امام، جماران؛
گفتم: آقا! این آقایان فرماندهان ما هستند و ما دار و ندار نظامیمان دست اینهاست. اینها اینجورى میگویند؛ میگویند ما هواپیماهاى جنگیمان تا حداکثر مثلاً پانزده شانزده روز دیگر دوام دارد و آخرین هواپیمایمان که هواپیماى سى ۱۳۰ است و ترابرى است، تا سى روز و سى و سه روز دیگر بیشتر دوام ندارد.
بعدش، دیگر ما مطلقاً هواپیما نداریم.
امام نگاهى کردند، گفتند:
این حرفها چیست! شما بگوئید بروند بجنگند، خدا میرساند، درست میکند، هیچ طور نمیشود.
(حالا نقل به مضمون میکنم، عین عبارت ایشان یادم نیست؛ احتمالاً جائى عین عبارات ایشان را نوشته باشم)
منطقاً حرف امام براى من قانع کننده نبود؛ چون امام که متخصص هواپیما نبود؛
اما به حقانیت امام و روشنائى دل او و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم،
میدانستم که خداى متعال این مرد را براى یک کار بزرگ
برانگیخته و او را وا نخواهد گذاشت.
این را عقیده داشتم. لذا دلم قرص شد،
آمدم به اینها - حالا همان روز یا فردایش، یادم نیست - گفتم امام فرمودند که بروید همینها را هرچى میتوانید تعمیر کنید، درست کنید و اقدام کنید.
همان هواپیماهاى اف ۵ و اف ۴ و اف ۱۴ و اینهائى که قرار بود بعد از پنج شش روز بکلى از کار بیفتد، هنوز دارد تو نیرو هوائى ما کار میکند!
بیست و نُه سال از سال ۵۹ میگذرد، هنوز دارند کار میکنند!
جدیدترین اظهار نظر علی مطهری و بازتاب گسترده آن توسط رسانه های ضد انقلاب
ماجرا از آنجا آغاز شد که خطیب جمعه تهران، دیروز در خطبه های نماز جمعه گفت:
آنان علناً گفتند که امام حسین (ع) را هم قبول ندارند و پرچمهای امام حسین (ع) را هم آتش میزنند، به عزاداران امام حسین (ع) هم حمله میکنند، امام خمینی (ره) را هم قبول ندارند و عکس امام را هم پاره میکنند، آنان ماهیت خودشان را نشان دادند و بلوا بر پا کردند...
فعلا این روسیاهان در خانههایشان محسوب شدند، در خانه خودشان امکانات و وسایل زندگیشان را دارند، تلویزیونشان را دارند، رفاهیاتشان را دارند ولی در خانه خودشان محبوس هستند که اگر رأفت فوقالعاده اسلامی نبود، آنان باید اعدام میشدند.
میخواهم یک جملهای بگویم تا افرادی که از این روسیاهان دفاع میکنند پاسخ آن را بدهند، یکی از عناوینی که در فقه اسلام و قرآن آمده و مجازات آن اعدام است، فساد فیالارض است. یک نمونه کوچک این جرم این است که اگر یک چاقوکشی در یک محله چاقویش را به دست گیرد و محله را ناامن کند، به او محارب و مفسد فیالارض گفته میشود و به حکم اسلام اعدامش میکنند.
آیا این افراد که ۸ ماه کشور را ناامن کردند و چقدر افراد و جوانها را
کشتند، چه آتشسوزیهایی راه انداختند و چه تخریبهایی را موجب شدند، مفسد
فیالارض نیستند که شما از آنان دفاع میکنید و خجالت هم نمیکشید؟
علی مطهری که اولین بار تحت حمایت و لیست انتخاباتی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور وقت به مجلس راه یافت، همواره مورد توجه دقیق رسانه های ضد انقلاب می باشد.
علت اصلی این توجه ها را شاید بتوان اظهارنظرهای خاص و همراه با حاشیه ی او دانست. در جدیدترین اظهار نظر علی مطهری، او نامه ای را خطاب به آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان نوشته و در آن سخنان و استدلال های تعجب آوری را در حمایت از سران فتنه به تحریر در آورده که بسیار مورد توجه رسانه های ضد انقلاب قرار گرفته.
موارد زیر تنها گوشه ای از پوشش خبری سخنان علی مطهری در سیات های ضد انقلاب است:
بی بی سی فارسی - ارگان تبلیغاتی وزارت خارجه دولت سلطنتی انگلستان
رادیو فردا - وابسته به سازمان سیا
بی بی سی فارسی در این میان فعال بوده و علاوه بر پوشش این خبر در وب سایت خود
آن را در شبکه اجتماعی فیسبوک هم به اشتراک گذاشت.
بی بی سی فارسی این خبر را در صفحه خود در تویتر هم قرار داد
همچنین وب سایت رادیو فردا نیز خبر را در تویتر خود قرار داد
توهین بی شرمانه مجتبی شیرازی به حضرت آیت الله العظمی بهجت
مجتبى شیرازى(برادر صادق شیرازى) : عارف بهجت کافر ، ملحد و زندیق است.
البته این آقا و دیگر منتسبان به وی بارها به رهبر انقلاب توهین کرده اند
دوستانی که می خوان مطمئن شن
http://www.youtube.com/watch?v=qSy4sC9I40A
(لینک فیلم این توهین در یوتیوب-لطفا دیسلایک کنید)